• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kismet!

Exp

Administrator
#1
Pata një bisedë para ca kohe dhe u dëgjua fjala kismet. Kur përdoret në këtë mënyrë psh: -A do ta bësh? -Kismet!
Në eksperiencën time në shumicën e rasteve kur themi kismet, nuk kemi për ta bërë, dhe ndoshta pa e kuptuar themi kismet që të mos themi jo.