• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kjo është mos e beso po deshe

Shefi

Administrator
#1
Sot në mëngjes vura re që më kishte humbur portofoli, dhe nuk pyeta për paratë por normalisht për gjithë dokumencacionin brenda.:map:
Dal nga shtëpia pa portofol, më duket vetja lakuriq pa portofol pa celular pasi nuk je i "armatosur":punch:...
Gjithsesi dal nga shtëpia dhe nuk kaluan nja dy orë dhe gjej një portofol plot e përplot, kishte aq shumë :$$$:saqë
mund të paguanim hostin dhe plot shpenzime për shqipopedian për të paktën tre vjet o @Poshnjari
nuk kaluan as pesë minutash dhe gjej personin që i takonte :worried: pasi dallohej në distancë:giggle:
ja dhashë dhe gjithë ditën e kisha mendjen te portofoli im :inlove:

Vij në shtëpi, e kthej përmbys, i bie murit me kokë :bhow:bëhem sterrë nga nervat :angry: dhe kushedi çfarë kam thëne :swearing:
kur nuk e gjeta :spoileralert:mu kujtua një libër që kam lexuar si të gjeni gjërat e humbura.
dhe rregulli i parë është "Kur keni humbur diçka nuk është se diçka-ja ka humbur, por ju keni humbur, sepse nuk e dini ku e kini lenë:laugh:"
(nuk e kam lexuar librin në fakt vetëm rregullin e parë pasi besoj se i përfshin të gjithë të tjerat)
dhe e gjeta lehtësisht, portofoli ishte zhytur në kolltuk :rofl:
:yeah:
(true story)
 
Last edited by a moderator:

Shefi

Administrator
#5
Jo kjo, por dhe 10 foto të tilla nuk mjaftojnë për të harruar atë "surprizën" që na bëre qëparë:cwl: