• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Komunitetet Shqiptare të Amerikës

Exp

Administrator
#1
Këtu kemi si qëllim ndarjen e informacioneve të shqiptarë kudo në botë në çdo fushë dhe aspekt qoftë. Siç e dini pjesa më e madhe e numrit të popullsisë të shqiptare ndodhet jashtë kufijve të saj. Nuk dihet me saktësi numri i popullsisë shqiptare. Thuhet që jemi mbi dhjetë milionë shqiptarë në gjithë rruzullin tokësor. Nuk e di sa e vërtetë është kjo shifër apo nëse bazohet në fakte konkrete por të paktën shtatë milionë i kalojmë me siguri. Të shpërndarë gjithëandej kemi nevojë për njëri-tjetrin për të mbështetur. Ky është dhe qëllimi dhe synimi ynë, të mbështesim të gjithë shqiptarët si brenda dhe jashtë vendit. Dhe minimalja që mund të bëjmë për njëri-tjetrin është të ndajmë dhe të bëjmë të disponueshëm informacione të ndryshme. Sepse aq sa mund të të ndihmojë dikush që e ka kaluar diçka nuk mund të të ndihmojë askush akoma as një ligj apo rregullore që ke lexuar. Plus kësaj duam edhe që emigrantëve t'iu sjellim sa më afër Shqipërinë, si dhe shqiptarëve në Shqipëri më afër me botën parë nga syri i emigrantëve.SHQIPTARE NE AMERIKE
http://shqiptare-ne-amerike.blogspot.com/
https://www.facebook.com/shqiptare.ne.amerike/

-----------------------------------------------------------------

Komuniteti Shqiptar në Illinois-Albanian Community of Illinois
https://www.facebook.com/aaciusa/
mbi 11.000 pëlqime
https://sites.google.com/a/aaciusa.org/aaciusa/home

-----------------------------------------------------------------

Massachusetts Albanian American Society "Besa"
https://www.facebook.com/maasbesa/
3.000 pëqime
http://www.maasbesa.org/

-----------------------------------------------------------------

Albanian Language and Heritage School ‘Besa'
https://www.facebook.com/BesaAlbanianSchool/
https://www.shkollashqipeboston.org/

-----------------------------------------------------------------

Albanian American Law Society
https://www.albanianamericanbarassociation.com/

-----------------------------------------------------------------


Albanian American Professionals of Connecticut
https://www.facebook.com/aapofct/

-----------------------------------------------------------------

Albanian Culture TV
https://www.facebook.com/AlbanianCultureTv/

-----------------------------------------------------------------

Illyria Newspaper
https://www.facebook.com/illyrianews/
http://illyriapress.com/
180.000 pëlqime

-----------------------------------------------------------------

NATIONAL ALBANIAN AMERICAN COUNCIL (NAAC)
https://www.facebook.com/NATIONAL-ALBANIAN-AMERICAN-COUNCIL-NAAC-234494869868/
http://www.naac.org/

-----------------------------------------------------------------

Albanian Roots - Rrënjët Shqiptare
https://www.facebook.com/AlbanianRoots/
240.000 pëlqime
https://albanianroots.org/

-----------------------------------------------------------------

Albanian Roots Michigan
https://www.facebook.com/AlbanianRootsMichigan/
11.000 pëlqime
http://www.albanianrootsmichigan.org/

-----------------------------------------------------------------

Albanian American Success Stories
https://www.facebook.com/AlbanianAmericanSuccessStories
13.000 pëlqime
http://albaniansuccessstories.com/

-----------------------------------------------------------------

Illyria F.C
https://www.facebook.com/Illyria-FC-100722853352572/
6.000 pëlqime

-----------------------------------------------------------------

Team Albanians
https://www.facebook.com/teamalbanians
Community organisation in Worcester, Massachusetts
60.000 pëlqime
http://teamalbanians.com/

-----------------------------------------------------------------

Albanian Community of Worcester
https://www.facebook.com/AlbanianCommunityofWorcester

-----------------------------------------------------------------

Albanian Festival Waterbury CT
https://www.facebook.com/albanianfestivalwaterbury/

-----------------------------------------------------------------

Albanian Heritage Foundation of Ohio
https://www.facebook.com/Albanian-Heritage-Foundation-of-Ohio-151635571540496/
-----------------------------------------------------------------

Albanian American Organization Chameria
https://www.facebook.com/ChameriaUSA/
3.000 like
http://chameriaorganization.org/

-----------------------------------------------------------------

Grupi Rozafati
https://www.facebook.com/GrupiRozafatiNY/

-----------------------------------------------------------------
 
Last edited by a moderator:

Exp

Administrator
#2
Albanian-American Women's Association of Greater Chicago
https://www.facebook.com/AAWAGC/
2.000 pëqime
P. O. Box 224
60522 Hinsdale, Illinois
http://www.aawagc.org/

Albanian Students' Association
https://www.facebook.com/ASAofHunter/

Albanian American Law Society
https://www.facebook.com/Albanian-American-Law-Society-111053179054638/
https://www.albanianamericanbarassociation.com/

UF Albanian Student Association
https://www.facebook.com/AlbanianStudentAssociationASAUF/
Community organisation in Gainesville, Florida

Harvard Albanian Students Association
https://www.facebook.com/HarvardASA/
http://www.hcs.harvard.edu/~asa/

Albanian-American Association of Greater Houston
https://www.facebook.com/ArberiaInc/

Albanian American Cultural Center of Texas
https://www.facebook.com/aacctexas/
3.500 pëlqime
1606 I-35E,suite 110
75006 Carrollton, Texas
http://aacctexas.org/

Dita e arberise (seatle, wa)
https://www.facebook.com/dritae.arberise

Albanian American Association of Alaska
https://www.facebook.com/AlbanianAmericanAssociationAK/

Albanian Student Association at UConn
https://www.facebook.com/AlbanianStudentAssociationAtUConn/
Charitable organisation in Storrs, Connecticut
2110 Hillside Rd
06269 Storrs, Connecticut
https://albanianassociation.rso.uconn.edu/

Albanian Professionals in DC
https://www.facebook.com/albanianprofessionalsindc/
1.000 pëlqime

Albanian American Women's Organization. Motrat Qiriazi. NYC Non profit
https://www.facebook.com/AAWOMQ/
2.500 pëlqime
https://aawomq.org/

Albanian Youth Center Stamford
https://www.facebook.com/AYCStamford/

Community organisation in Stamford, Connecticut
https://www.albanianyouthcenter.org/
 

Exp

Administrator
#3
Albanian American Bar Association of Michigan
https://www.facebook.com/ALBANIANAMERICANBARASSOCIATION/
http://www.aabam.info/

Albanian American Educators Association
https://www.facebook.com/aaeany/
http://albanianamericaneducators.org/

Albanian American National Organization
AANO ORG

https://www.facebook.com/AANO-ORG-212714475453273/
1.000 pëlqime
www.aano.org

Albanians of Cleveland
https://www.facebook.com/AlbaniansOfCleveland/
http://albaniansofcleveland.org/

Albanian Community in Washington DC, Maryland, Virginia. USA
https://www.facebook.com/Albanian-Community-in-Washington-DC-Maryland-Virginia-USA-326623780708759/

Albanian American Open Hand Association Inc.
https://www.facebook.com/aaoha.org/
Charity in Bronx, New York
Highlights info row image
2141 Holland avenue suit ML
10462 Bronx, New York
http://www.aaoha.org/

Albanian-American Lawyers
https://www.facebook.com/albanianamerican.lawyers

Albanian Student Association at the HSG
https://www.facebook.com/ASAattheHSG/

Deliart Association
https://www.facebook.com/DeliartAssociation/
5.000 pëlqime

Drexel Albanian Student Organization (ASO)
https://www.facebook.com/DrexelASO/
College & University in Philadelphia, Pennsylvania
Drexel University - 3141 Chestnut St
19104 Philadelphia, Pennsylvania

Harvard Albanian Students Association
https://www.facebook.com/HarvardASA/

Albanian American Cultural Center Of Riverdale NJ
https://www.facebook.com/AACRNJ/
Charity in Riverdale, New Jersey

Albanian Students' Association
https://www.facebook.com/ASAofHunter/

Albanian American Association of Young Professionals
https://www.facebook.com/AAAYP/
Charity in Madison, Wisconsin

Albanians Living in California
https://www.facebook.com/Albanians-living-in-California-242484769770867
 
Last edited by a moderator: