• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Koncepte ekonomike

Exp

Administrator
#1
Këtu them të vendosim informacione të thjeshta apo video përsa i përket ekonomisë.
Po boshatis listën e videove "Watch Later" që kam në youtube, edhe pse asnjëherë ajo listë
nuk vete në zero :rolleyes:


Pse investimi privat funksionon dhe ai shtetëror nuk funksionon
 

Exp

Administrator
#3
Ray Ban, Oakleys dhe shumë syze të tjera firmato kushtojnë disa qindra $/€ por ja ku qëndroka sekreti.
Çfarë lidhje kanë këto firma të mëdha me një kompani të vogël italiane...
 

Exp

Administrator
#5
Sistemi ekonomik i komunizmit dhe socializmit gjithmonë dështon.