• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kur një status shkon mirë

Exp

Administrator
#1
Shqipopedia nuk është dhe aq aktive në rrjetet sociale, edhe pse rrjetet sjellin shumë trafik në sajte.
Një shembull kur një status në facebook shkon mirë.
status-.jpg
 

Exp

Administrator
#5
Ne fakt statute te tilla e ngrejne reach e cdo postimi, madje te keshilloj ta mbash me nga keto video ose te ngjashme nese do aktivitet ne faqe, arsyeja sepse kam edhe une nje te tille po e kam lene pas dore vete.
Interesante më duket, këto faqe me mesazh pozitiv janë diçka që ka shumë nevojë interneti shqiptar, se shumica, lajme, kompjutera, teknologji, lajme, njoftime, lajme... mbase nuk duhet ta lësh pas dore. Ne që në fillim nuk kemi qënë shumë entuziast me rrjetet sociale, aq më tepër që dhe atyre duhet tju biesh pas.
 

Exp

Administrator
#6
Epo duhej të vinte në fund që të merrte fuqi.
fiks. në fakt që nga mesi i vitit kishte mjaft spëlqime pasi nuk merren dhe mbahen pëqimet me pahir :cwl:
dhe nuk doja që 2019 të më kapte poshtë 9k. do ti që ditën e fundit sesi doli kjo e kisha në celular. u
nda në të gjitha faqet dhe planin e realizuam për punë orësh e arritëm prapë 9k