• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Llojet e makinave

Exp

Administrator
#1
Në listën e databazave të ndryshme që janë krijuar këtu, duhet krijuar edhe një për atë të makinave. Jo vetëm për ata që interesohen për car shopping (psonisje makinash) por edhe për njohuri të përgjithshme makinash. Me atë rast po postoj disa modele të modeleve më të njohura të makinave japoneze që kanë pushtuar botën Honda dhe Toyota.

honda-civic.jpg
Honda Civic

honda-accord.jpg
Honda Accord

honda-cr-v.jpg
Honda CR-V

toyota-corolla.jpg
Toyoto Corrolla

toyota-camry.jpg
Toyota Camry

toyota-prius.jpg
Toyota Prius