• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Menyrat e regjistrimit ne Forumin Shqipopedia

Poshnjari

Administrator
Staff member
#1
Si ne cdo forum edhe ketu ne komunitetin tone Shqipopedia, qe nje person te kete akses per te shkarkuar, komentuar apo hapur nje teme, kerkohet qe ai/ajo te regjistrohet. Cdo forum ka menyren lokale per tu regjistruar sic eshte plotesimi i formularit tek linku i regjistrimit.
Por tani kemi kenaqesin te njoftojme se kemi shtuar edhe opsionin qe dikush te regjistrohet kude perdoru llogarine e tij/saj te rrjetit social. Rikujtojme se ne nuk ruajme asnje nga informacionet tuaja qe keni ne llogarine e rrjetit social, kjo metode perdoret vetem per regjistrim dhe ne nuk kemi akses per te kontrolluar llagarin ose qe te mund te postojme dicka ne profilin tuaj. Kjo metode eshte mese e sigur dhe ne baze se ruatjes se privacise.
Prandaj mos ngurroni qe te regjistroheni duke perdoruar llogarine e rrjetit social.
Momentalisht ofrojme regjistrim dhe logim nepermjet Facebook dhe Twitter, por me kalimin e kohes do te shtojme edhe rrjetet te tjera.
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#5
Une jam regjistruar dhe nuk me leohet akoma te shkarkoj, ka ndonje arsye?
Mbasi te postosh, duhet te presesh disa minuta, derisa te konfirmohet ne database.

Te sugjeroj te njihesh edhe me mire me forumin duke kontribuar me postime, do te ndihmoje edhe me shume.

Gjithe te mirat!