• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Miniprograme

Exp

Administrator
#3
Skedarët DjVu çfarë skedarë janë?
Janë një lloj skedari librash, siç është pdf. Kam shumë libra në këtë format dhe thashë ta ngarkoja të ishte këtu dhe ky program.
 
Last edited:

Exp

Administrator
#4
Miniprogram profesinal i avancuar për riemërtimin e skedarëve në masë.
bulk-rename.jpg
 

Attachments

Exp

Administrator
#5
LTFViewer është një program i vogël për hapjen e skedarëve të mëdhenj teksti. (large text file viewer)
dhe kur flasim për tekst të madh bëhet fjalë për skedarë disa GB dhe materjali ka me miliona faqe...
 

Attachments

Exp

Administrator
#6
Një aplikacion që e bën një fotografi "të klikueshme" duke të dhënë koordinatat që do për pjesën që do klikosh.
handy.jpg
 

Attachments