• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Motorri Shqiptar i Kërkimit

Shefi

Administrator
#1
Gjirafa, një nga historitë e suksesit ku të gjithë mund të mësojmë diçka. Mu kujtua kjo intervistë me Mërgim Cahanin, krijuesin e Gjirafës,
që ka kapur majat e suksesit. Gjirafa, e cila nisi si motor kërkimi por tani është një kompani
e vërtetë e cila ka rrjetin e saj të reklamave, dyqanin e saj, dhe gradualisht po kthehet në yahoo-në shqiptare.
Edhe pse reklamimi te gjirafa network nuk jepte as 10% e asaj që të jepte adsense, kjo besoj se ishte/është një nismë e mirë
për botën shqiptare të internetit. Shqipopedia dhe Tech-AL kanë qënë një nga partnerët e saj të parë.

 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Kisha kohë u futur tek Gjirafa. Qenka bërë si ebay më duket. Paska devijuar komplet nga synimi fillestar. Kurse sa i përket ads network të saj normale që nuk jep shumë pasi ajo 85-90% reklamon produktet e saj. Është ligji në dorën e maliqit nuk ka kush ta kontrolloj për hyrje daljet.