- Regjistruar
- 12 Shkurt 2018
- Komente
- 12,377
- Reagimet
- 8,751
Mos ka ardhur koha të bllokohet edhe jutubi. Depërtimi i degjenerimit dhe i lavazhos së trurit deri në tryezën e familjes është edhe më i lehtë në Shqioëri thjesht sepse prindërit nuk flasin anglisht dhe fëmijët kanë më liri për të qenë më të ekspozuar ndaj rreziqeve që iu kanosen liri që fëmijët nuk e kanë në vende të tjera. Ja këtu më poshtë është një hartiste e cila është katapultuar me sustë nga menaxherët e saj satanikë e cila e bën më së miri punën për të helmuar & korruptuar mendjet dhe shpirtërat e adoleshendëve në mbarë botën.
Mos haroni se të pranishmit aty kushedi sesa kanë paguar për të shkuar në atë koncert që i ka hipnotizuar në krijesa pa tru. Financojnë vetëshkatërrimin e tyre njëlloj si alkoolikët dhe narkomanët, por të paktën këta të fundit janë në gjendje ta kuptojnë vartësinë e tyre...
Mos haroni se të pranishmit aty kushedi sesa kanë paguar për të shkuar në atë koncert që i ka hipnotizuar në krijesa pa tru. Financojnë vetëshkatërrimin e tyre njëlloj si alkoolikët dhe narkomanët, por të paktën këta të fundit janë në gjendje ta kuptojnë vartësinë e tyre...