• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Ndihmë në Wordpress

Exp

Administrator
#1
Di ndonjëri si t'i heqë blloqet nga wordpres-i dhe ta rikthejë në mënyrën e mëparshme....
 

Exp

Administrator
#3
po kur bën një postim mo pas përditësimit e kanë bërë çorap...
 

Exp

Administrator
#7
kam kohë që e kam hequr këtë une.
çfarë në wp ke ti, se ky imi është versioni 5.0.3