• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

NETEDY me një risi të re.

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Disa ndryshime ne hyrjen per vizitoret:
Video & Voice Call/Chat, ku mund te gjeni opsionin ne platforme:
Kujdes: kur klikoni ne nje dhome ate opsion automatikisht beheni pjese e nje Group Video Call ose Voice Call, qe do te thote te gjith perdoruesit mund te futen dhe te te shikojne apo degjojne
Video/Voice Calls & Chat ne privat me perdorues te tjere:
Per perdorues nga Telefoni Android ose iOS(iphone/ipad) duhet te shkarkojne falas programin Jitsi.


INFO+: Administratoret dhe Webmasterat nuk kane asnje lidhje me Video/Voice Calls. Serverat per Video Call / Voice Call jane ato public qe ofron falas Grupi qe e ka krijuar: Jitsi.


Chat të këndshëm ne rrjetin Netedy!
As always the first #1