• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

new like

Exp

Administrator
#1
Shikoj shpesh herë që facebook për të njëjtin like që një faqe merr të njofton disa herë. Madje edhe kur i ke parë apo edhe kur janë disa javësh apo muajsh.
like.jpg
dhe pyeta veten pse e bën këtë gjë se të mendosh se kjo gjë del gabimisht, kur dihet që kanë programuesit më të mirë në botë, sikur nuk ka kuptim.
Dhe kështu bëra një lidhje, vetëm nga personat që kanë faqe në facebook cfarë trafiku mund të gjenerojë facebook-u?
Sipas një kërkimi të shkurtër rezulton se janë mbi 42 milion sipas një statistike në 2012-ën, (ja ta rrumbullakosim 50 milion.)
Sikur çdo person për një njoftim të tillë të bëjë 3 apo 5 pageview për faqe, i bie 150 - 250 milionë pageview në ditë apo rreth 6 miliardë në muaj.
Sikur të marrim të mirëqënë minimumin, 1 miliardë pageviews në muaj i bie minimalisht nja 5 milionë dollarë në muaj.
nuk ësht keq vetëm për një njoftim apo jo...