• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Numërim për sylla-mbylla

Uriel

Freelance Developer Uriel
#2
Hahahaaha, cfare na kujtove..

Nostalgji per ato vite qe dilnim nga memgjesi dhe ktheheshim vetem kur na flisnin..