• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Ore si do shtojmë më shumë smilies

Exp

Administrator
#4
Ore mire ato smilies. Por kena nje problema. Kur je nga celulari dhe klikon logon e furumit, nuk te con te tek homepage i forumit por te homepage i shqipopedia.org

Ps:
@Poshnjari njerezit duan te shprehen mo, ca kujton ti me dy smilies te ngordhura do merremi ne.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#5
Ore mire ato smilies. Por kena nje problema. Kur je nga celulari dhe klikon logon e furumit, nuk te con te tek homepage i forumit por te homepage i shqipopedia.org

Ps:
@Poshnjari njerezit duan te shprehen mo, ca kujton ti me dy smilies te ngordhura do merremi ne.
Nëse nuk doni që kur klikoni logon te kaloni tek shqipopedia hapni një temë tjetër. kurse sa për smile do të shikojmë sa çfarë do të bëjmë.
 

Uriel

Active Member
#13
Mundohni ta ktheni ne shqip te gjjthe forumim do ishte mire per kedo edhe pse ka pak pune.
 

Exp

Administrator
#14
duhet lejuar edhe skedaret .7z për tu ngarkuar
gjithashtu edhe ky universali se ka keq duhen ca perkthime
 

Exp

Administrator
#17
Për skedarët . 7z mendoj se e zvendësojnë edhe skedarët zip ose rar. Kurse për përkëthimin në shqip do mundohemi të bëjmë më të mirën.
Ore sejcili ka arsyen e tij te perdorimit.
Apo do qe 7z-ne ta fusim brenda nje zip-i dhe me pas zip-in brenda nje rar-i.
Sejcili me pasuord i fusim edhe nje deshifrim me steganos dhe ec e merru vesh pastaj.
Kete do ti