• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Respekte apo respekt

Uriel

Freelance Developer Uriel
#3
Respekte perdoret edhe ne numrin shumes mos gabohem ndersa respekt kur i drejtohesh dikujt. Te dyja fjalet jane lidhese ne fjalorin shqip edhe pse si fjale eshte e huaj.
 

Exp

Administrator
#4
Për ta bërë më të qartë a thuhet respekte në numrin shumës:eek:
:lol:
 

Exp

Administrator
#5
Atë po vras mendjen edhe unë :bhow::bhow::drunk::angry:
Fjala respekt nuk ka shumës, por kjo ka dalë nga garipat që të duken, dhe ka ngecur tani.
Por është shumë gabim dhe nuk e kam vetëm për gabim gramatikor,
por edhe kuptimor, sepse nuk ka mundësi që të ketë dikush më shumë se një respekt për dikë.
 

XhoMan

New Member
#7
Respekte perdoret edhe ne numrin shumes mos gabohem ndersa respekt kur i drejtohesh dikujt. Te dyja fjalet jane lidhese ne fjalorin shqip edhe pse si fjale eshte e huaj.
Kjo eshte pergjigja me sakte!