• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Robi dhe Rozi

Exp

Administrator
#1
Robi dhe Rozi ishte një nga filmat më të ndjekur për fëmijë. Pati 104 episode që zgjasnin 10 minuta. Titulli i orgjinalit është Cockleshell Bay, është prodhuar nga viti 1980-1986 dhe është dubluar në shumë gjuhë. Është i vështirë të gjehet si film por ka ca episode në youtube.