• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Serialë televizivë

Exp

Administrator
#2
Breaking Bad është thjesht seriali më i mirë që është krijuar deri tani.
breaking.jpg
 

Exp

Administrator
#4
Black Mirror është një miniserial britanik paska i frikshëm sesi ka për të qënë e ardhmja e botës.
black-mirror.png
 

Exp

Administrator
#13
Blue Bloods, ky është një serial i bukur policor. tani ka filluar sezoni i nëntë
blue-bloods.jpg
 

Exp

Administrator
#15
Një nga serialët klasikë me detektivë është Hercule Poirot bazuar në romanet e Agatha Christie. Gjuha është në theksin britanik dhe ngjarjet zhvillohen në fund të shekullit XIX dhe në fillim të shekullit XX, atyre që iu pëlqejnë këto lloje filmash ja vlen me të vërtetë.
BN-VW488_RAMA64_8RH_20171030172148.jpg