• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Sfonde ekrani për windows dhe pajisje të lëvizëshme në kualitetin hd, wide, 4k ultra hd, 5k, 8k uhd

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Faqja e mëposhtme bën të mundur shkarkimin pa pagesë të sfondeve për Windows dhe pajisjeve të lëvizëshme në formatet e përmendura në titull.

Disa shëmbuj :
giant_space_moon-t1.jpg mystery_skull_island-t1.jpg
Këtu mund të shkarkoni sfondin që ju pëlqen.
 

Exp

Administrator
#2
Kishte sfonde të bukura. Iku ajo kohë ku koleksiononim sfonde, fotografi dhe pamje të ndryshme.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#3
Kishte sfonde të bukura. Iku ajo kohë ku koleksiononim sfonde, fotografi dhe pamje të ndryshme.
Po e vërtetë. Mbaj mend rrija me orë të tëra duke kërkuar sfonde për kompjuter dhe për celularë. Tani kam gati tre vjet përdorë sfondin e përzgjedhur nga kompanitë përkatëse. Madje as zilen nuk ia kam ndryshuar celularit.