• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Shkarkoni programe shqip

Shefi

Administrator
#1
Programe softuer në shqip për shkarkim falas.
(Këto aplikacione janë vetëm për windows)


------------------------------------------
Fjalor shqip shqip
------------------------------------------
Kuiz Gjeografik - Rrethet e Shqipërisë
------------------------------------------
Fabulat e Ezopit
------------------------------------------
Këngë për fëmijë
------------------------------------------
100 fjalët e para anglisht
------------------------------------------
100 fjalët e para greqisht
------------------------------------------
100 fjalët e para për gjermanisht
------------------------------------------
Fjalor frëngjisht shqip
------------------------------------------
Fjalor italisht shqip
------------------------------------------
Fabulat e Ezopit
-------—
 

Attachments

Last edited:

Exp

Administrator
#9
Thanks tani e provova dhe unë dhe qënka në rregull, funksionon