• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Shkarkoni të dhënat që google ruan për ju

Exp

Administrator
#1
Nuk e di sesa kohë ka që ky opsion është i disponueshëm por ju tani mund të shkarkoni të dhënat që google ka ruajtur për ju. https://takeout.google.com/
janë shumë informacione dhe mirë bëni t'ju hidhni një sy. Meqënëse adresa ime është krijuar që në fillim sasia e megabajtëve tek emailet ishte shumë e madhe.
Nuk është se i kam kontrolluar të gjitha adresat e emaileve por duhen mbrojtur të dhënat pasi drejtimi që kanë marrë google, youtube, facebook & twitter ska transparencë dhe qëllimet e tyre janë shumë të diskutueshme dhe orveliane. më tepër lexo këtu