• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Shkurtimet në anglisht

Exp

Administrator
#1
Amerikanët i duan shkurtimet, i duan aq shumë saqë dhe shkurtimet kanë disa kuptime.
I duan aq shumë saqë edhe pse një shkurtim mund të jetë më i gjatë nga vetë fjala,
prapë e përdorin sepse është ideja që është e shkurtër. Për këtë po marrim fjalën Win

Win = fitore, shkurtimisht W
por shkurt është kur e shkruan se kur e lexon është da-bëll-ju

psh: We got the win. We got the W (ˈdʌbl̩.juː)
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#2
Kam pare neper rrjetet sociale kete moden qe cdo postim do postohet ne anglisht madje shume perdorin edhe disa shkurtime fjalesh, qe per mendimin tim eshte jo e kendshme pasi kemi nje gjuhe vertet te bukur.