Shqipopedia ç'ka qenë, ç'është e ç'do të bëhet ;)

Shefi

Administrator
Një titull i qëllimtë ky, pasi ndonjëherë kur 'kopjon", komplimenton....
Ky është një postim i blogut që desha të shtoja edhe në forum, për të parë çfarë kemi realizuar për vitin e kaluar.

Listën e projekteve të realizuara:
01.) Fjalori i Informatikës (nja 6.700 fjalë)
02.) Fjalori i Madh i Anglishtes (nja 45.000 fjalë)
03.) Fjalori Norvegjisht (nja 1.500 fjalë)
04.) Fjalori Çekisht (nja 4.200 fjalë)
05.) Fjalori Hungarisht (nja 7.500 fjalë)
06.) Fjalori Polonisht (nja 3.500 fjalë)
07.) Fjalor Rumanisht (nja 5.700 fjalë)
08.) Enciklopedia (wiki nja 7.000 terma dhe 2500 foto)
09.) Kinoteka - Databaza e kinematografisë (nja 1.200 postime dhe nja 900 foto)
10.) Bimët Mjekësore (nja 150 postime)
11.) Fjalor Bullgarisht (nja 5.300 fjalë)
12.) Lifestyle (nja 100 postime)
13.) Forumi (nja 300 tema, 2.000 postime)
14.) Diaspora - pjesë e forumit. (nja 100 postime)
Në total mbi 85mijë postime dhe rreth 3500 foto.

Projekte të tjera:
1.) Kuizi gjeografik - Shqipëria
2.) Fjalët e përbashkëta me gjuhën rumune.
3.) Fjalët e përbashkëta me gjuhën bullgare.
4.) Fjalët e përbashkëta me gjuhën turke.
5.) Fjalori katër gjuhësh i Dhaniil Moskopolitit.

Përmirësimet:
⦁ Shqiptimet turqisht (nja 9.100 shqiptime)
⦁ Shqiptimet suedisht (nja 1.400 shqiptime)
⦁ Shqiptimet frëngjisht (nja 17.000 shqiptime)
⦁ Shqiptimet polonisht (nja 3.500 shqiptime)
⦁ Shqiptimet çekisht (nja 1.000 shqiptime))
⦁ Shqiptimet hungarisht (nja 1.000 shqiptime)
Në total rreth 33.000 shqiptime.

Gjithashtu kanë filluar rregullimet e pjesës së dytë te Fjalori Greqisht Shqip.

Falënderoj gjithashtu bashkëpunëtorët @niki, @Angela AS, @Uriel, & @Poshnjari (i cili duhet të shtojë avatar se la nam!)
_______________________
http://blog.shqipopedia.org/2019/01/viti-qe-lame-pas.html
 
Top