• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Shqipopedia në rrjetet sociale

Exp

Administrator
#1
Edhe pse nuk bëjmë namin në rrjetet sociale, pasi nuk kemi investuar kohë dhe mund në to,
faqja kryesore në facebook sapo i tejkaloi 10mijë ndjekës:clapping:.
:top:
https://www.facebook.com/shqipopedia/

Mbase mund të ishim dhe më aktivë, por kështu siç e ka bërë fb-ja që postimi të arrijë të gjithë ndjekësit e tu prapë duhet me pagu.

Përveç kësaj kemi dhe faqe të tjera në facebook, për projektet tona të ndryshme
dhe numri ndjekësve në të gjitha faqet tani është mbi 40 mijë:festivelparty:.
Këtu janë të gjitha faqet ne fb dhe nëse doni mund të na ndiqni
dhe të na jepni 5yje se na ndihmoni shumë.
:yeah:
 

Exp

Administrator
#5
Po ti do më vdesësh mua. i kam dhënë thotë
sh.jpg
po ti kontrolloje përpara se të japësh përgjigje
 

Exp

Administrator
#6
@Exp nuk do ishte bukur, sikur te krijohej nje app per Shqipopedia ?
Edhe këtë e kemi menduar por meqënëse nuk na vjen dorësh për apps të këtij lloji do të duhet të gjejmë ndonjë të jashtëm që merr vesh...