• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

shqipopedia tek rezultatet e msn.com

Exp

Administrator
#1
Nëse bëni një kërkim shqipopedia tek msn.com kanë për të dalë informacione shtesë, në panelin në të djathtë të rezultateve.
Diçka me të vërtetë e bukur dhe mund të themi me plot gojën se në këtë rast bing (motorri që përdoret nga msn) ja kaloi g-së.
Jo vetëm që jep përshkrimin e marrë nga LinkedIn por të jep edhe butonat që të lidhesh në twitter, facebook, instagram & yt.

Tjetër veçori është se në pesë faqet e para të rezultateve të kërkimeve, nja 80-90% të linqeve janë të sajtit tonë,
kur google që në faqen e parë jep rezultate nga faqe të tjera që flasin për ne (akoma edhe spam), edhe pse termi shqipopedia është unikal.
(e vetmja vërejtje është se ketë panelin djathas nuk e nxjerr kur e kërkon direkt nga bingu...)

shqipopedia.jpg