Shqiptarë në Angli

Exp

Administrator
Flamuri Britanik i quajtur edhe Union Jack është krijuar nga bashkimi i flamurit anglez. flamurit skocez dhe flamurit irlandez.flamuri-britanik.jpg
 
Top