• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Shtimi i opsionit per te ngarkuar foto

Poshnjari

Administrator
Staff member
#1
Dua t'ju njoftojme se sapo shtuam edhe nje opsion te re ne forum. Nese e keni vene re kemi shtuar opsionin Media https://forum.shqipopedia.org/media/. Ketu do te gjeni dhe do mund te ngarkoni foto te ndryshme. Fotot qe do ngarkohen ketu do te mund te postohen edhe ne tema dhe artikuj brenda forumit. Me kete opsion mundet qe vizitoret tane te shikojne imazhin te plot pa qene e nevojshme qe te regjistrohen ose te jene te kycur ne forum.
SHpresojme qe ku opsion te lehtesoj opsionin e ngarkimit te fotove.
 

Shefi

Administrator
#2
E kisha në plan disi më ndryshe për këtë, megjithatë edhe kjo është diçka e vlefshme. Besoj se do na hyjë në punë.