• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Si lindi Shën Valentini?

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Dikund nga viti 250-270 mbas krishtit (mbas eres sone) ne Rome sundonte Perandori Claudius i II -te.

Ai per qellime strategjike i ndalonte ushtaret te njiheshin me vajza e te martoheshin sepse kjo do ulte deshiren per te ndejtur sa me gjate ne sherbimin ushtarak te luftetareve.

Nje prift i quajtur Valentin fshehurazi autoriteteve bente celebrime te cifteve te reja qe dashuroheshin.
Kur kjo u zbulua nga spiunet e Romes prifti u ekzekutua me urdher te perandorit.

Kjo ndodhi me 14 shkurt te vitit 270.

200 vjet me vone kisha katolike e shpalli priftin e thjeshte Valentin shenjtor te saje.

Me kohe Shen Valentini u konsiderua si shenjtor Mbrojtes i te dashuruarve..

Kjo eshte historia e dites se Shen Valentinit..
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#2
Do të doja të dija a ka menduar dikush se cfarë do ti thotë atij apo asaj në këtë ditë?

Dhe meqe dashurinë e shprehim përditë, dashuria ka nevojë për gjëra konkrete.

Pse nga vlera e dhuratës varet dashuria ?

A e keni menduar cfarë do ti thuash ???
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#3
Do të doja të dija a ka menduar dikush se cfarë do ti thotë atij apo asaj në këtë ditë?

Dhe meqe dashurinë e shprehim përditë, dashuria ka nevojë për gjëra konkrete.

Pse nga vlera e dhuratës varet dashuria ?

A e keni menduar cfarë do ti thuash ???
Kam thënë kaq shumë gjëra përditë sa nuk kam çfarë të them në ditë të caktuara.
Pastaj si e keni referuar edhe ju dashuria nuk varet nga vlera e dhuratës dhe në ditë të caktuara.
 

Exp

Administrator
#4
Të dua moj qorre :nerdy:të dua,
Si dhuratë solla një ftua,
Se dashuria s'do para:$$$:
Por po të kishte keq nuk ka

Thonë se pasuria nuk sjell lumturi
Mendo pastaj në varfëri:cwl:

Ku bën sherr kot më kot
Dhe s'ke lekë me pi një gotë:unamused:

Parja sjell shumë rehati
Jetesë të mirë dhe orendi:selfie:

Shumfishon atë që në zemër ke
Të ngre lartë apo të hedh përdhe:ohno:

Paraja është vlerë e shtuar
Po punove ke për të fituar:movember:

E dua dashurinë të ketë para
Vetë Aleksandër Gjoka e tha:rofl:

Paraja është një mjet që ndihmon
Dhe dashurinë e zbukuron:makeup:

Nëse dikush vetëm për pare të do
Epo ai është tjetër muhabet mo:dull:
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#5
Të dua moj qorre :nerdy:të dua,
Si dhuratë solla një ftua,
Se dashuria s'do para:$$$:
Por po të kishte keq nuk ka

Thonë se pasuria nuk sjell lumturi
Mendo pastaj në varfëri:cwl:

Ku bën sherr kot më kot
Dhe s'ke lekë me pi një gotë:unamused:

Parja sjell shumë rehati
Jetesë të mirë dhe orendi:selfie:

Shumfishon atë që në zemër ke
Të ngre lartë apo të hedh përdhe:ohno:

Paraja është vlerë e shtuar
Po punove ke për të fituar:movember:

E dua dashurinë të ketë para
Vetë Aleksandër Gjoka e tha:rofl:

Paraja është një mjet që ndihmon
Dhe dashurinë e zbukuron:makeup:

Nëse dikush vetëm për pare të do
Epo ai është tjetër muhabet mo:dull:
:omg::rofl2::right: