• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Si të kërkojmë të afërmit tanë në Amerikë

Exp

Administrator
#1
Shumë vetë kanë patur gjyshërit apo stërgjyshërit emigrantë në Amerikë dhe kërkojnë të gjejnë informacione për ta.
Ka disa kohë që është një sajt i ngritur online i cili ju mundëson të kërkoni pasagjeret që kanë kaluar nga Elis Island
https://www.libertyellisfoundation.org