• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Si të rregulloni 100% disk usage in Task Manager

Exp

Administrator
#1
Sot po më zvarritej fare laptopi dhe thashë çu bë.
Pasi hapa task manager thoshte që disku qe 100% në punë.
Kjo mund të ndodhë për shumë arsye, psh, virus, ndonjëherë e ka sistemi vetë dhe lodhet po shpesh herë e ka indeksi.
Kjo zgjidhje funksioi po e shtoj që ta mbaj mend por dhe për ndonjë me të njëjtin problem

Pra këtë më tregonte task manager
disk-usage-100-percent.png

Hapim servives.msc
permanently-disable-windows-search-1.png


Shkojmë tek Window Search
permanently-disable-windows-search-2.png

Klikojmë me të djathtën dhe e ç'aktivizojmë
permanently-disable-windows-search-3.png