• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Si te mesoj anglisht mosha mbi 55 vjec

Exp

Administrator
#2
Përveç fjalorit që kemi kemi online këtu dhe shumë fjalë kanë shqiptimet e tyre, aty do të gjeni dhe mësime video, etj.
Nëse do mund të të jap edhe një metodikë audio anglisht shqip. (dërgo mesazh)