• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Skandalet me Google nuk kanë të sosur

Exp

Administrator
#1
Siç mund ta dini, shumë skandale kanë ndodhur me google, siç ishte me mbretin e youtubit Pewdiepie, i cili u akuzua në menyre të pa drejtë për antisemitizëm, që si qëllim kishin mbylljen e kanalit, dhe rrënimin e tij ekonimik. Kjo goditje pati pasojë pasi atij iu larguan shumë investitorë, dhe përveç asaj filluan demonetizimet në masë të videove në youtube. Akoma edhe rregullorja e sivetshme që nxorri youtube për kapjen minimale të 4 mijë orë në vit, është vazhdimi i valës së vitit të kaluar. Kompanitë amerikanë i ka zënë sëmundja e feminizmit, majtizmit ekstremist dhe neomarksismit. Këto gjëra vëhehen lehtësisht pasi tendenca e diversitetit multikturor ka filluar të shihen dhe të ndihen kudo.

Thënë me fjalë më të thjeshta propaganda se njeriu i bardhë është i lig dhe shtypës dhe gjithë kulturat dhe fetë e tjera përveç asaj të krishteres janë më superiore. Mentaliteti i të qënit viktimë është kthyer në virtut, pra ideja është se gjëja më e keqe që mund të jesh në Amerikë është të jesh një mashkull i bardhë dhe i krishterë, pasi je pjesa me privilegj (të bardhë) dhe je shtypës, dhe gjëja më e virtytshme është të jesh femër dhe jo e bardhë (mundësisht joekrishtere).

Por le të kthehemi te Google, me skandalin e pushimit nga puna të James Damore, me demonetizimet e kanaleve koservative në youtube, dhe me provomimin e ideve neomarksiste. Besoj se shumë nga ju mund ta keni dëgjuar shprehjen e vjetër
(The Best Place to Hide a Dead Body is Page Two of Google Results - Vëndi më i mirë për të fshehur një njeri të vdekur është faqja dy e Rezutateve të Google)
sepse kur dikush bën një kërkim në 99% të rasteve nuk vete te faqja e dytë e rezultateve. E thamë këtë pasi google kontrollon të gjitha rezultatet që dalin dhe me këtë mënyrë mund ndikon, manipulon dhe rankon faqet që kanë të njëjtën linjë politike me ta. Një shembull i thjeshtë është nëse kërkoni nga amerika "shpikës amerikanë" shumica e rezultateve do jenë njerëz të panjohur me ngjyrë.

g.jpg
 
Last edited:

Luka

Moderator
#2
nxorri youtube për kapjen minimale të 400 mijë orë në vit
Nuk duhen 400 mije ore, por 4 mije.
Kursa per sa i perkete
Një shembull i thjeshtë është nëse kërkoni nga amerika "shpikës amerikanë" shumica e rezultateve do jenë njerëz të panjohur me ngjyrë.
Ndoshta g-ja deshiron qe te bej te njohur edhe kete qe nuk kane qene shume re njohur.
 

Exp

Administrator
#3
emo se 4 mije doja te thoja:angry:
leri ndoshtat. G-ja ka prapaganden e saj. Eshte njelloj sikur te pyesesh cilet jane lojtaret e futbollit dhe ne vend te jape ata qe njeh gjithe bota
te nxerre disa qe jane tek kategoria e shtatembedhjete, qe kane lozur vetem ne stervitje qe as mamaja e tyre nuk e di qe jane lojtare.
 
Last edited: