• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Tablet - celular që paloset

Exp

Administrator
#3
Është një koncept apo e kanë realizuar?
Po mo e kanë realizuar, se si koncept ka vite që ekziston. Është pak sa i trashë por versioni i parë është.
Nuk është hedhur ende në treg. Është akoma në fazat eksperimentale dhe kushton 1300 $
Llogarihet që mund ta përkulësh nja 200.000 herë, që mjafton për disa vite përdorim.
 

Exp

Administrator
#4
Edhe samsungu qënka hedhur në sulm dhe ndoshta vitin tjetër e hedh në treg versionin e saj
 

Exp

Administrator
#6
dhe për mua nuk ja vlen. edhe pse nuk mendoj se është dhe aq delikate te përkulja.
por momentalisht nuk shoh ndonjë aplikim praktik. akoma edhe shpikësit nuk dinë se çfarë
dobi mund të ketë nga kjo. mendoj se versionet e para nuk do jenë shumë të suksesshme si produkte
pasi akoma nuk është një produkt fin. të shohim çfarë do nxjerrë vitin tjetër samsung.
megjithatë akoma samsung note sundon
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#7
dhe për mua nuk ja vlen. edhe pse nuk mendoj se është dhe aq delikate te përkulja.
por momentalisht nuk shoh ndonjë aplikim praktik. akoma edhe shpikësit nuk dinë se çfarë
dobi mund të ketë nga kjo. mendoj se versionet e para nuk do jenë shumë të suksesshme si produkte
pasi akoma nuk është një produkt fin. të shohim çfarë do nxjerrë vitin tjetër samsung.
megjithatë akoma samsung note sundon
Po atë pashë edhe unë qe Samsung e paska prezantuar para disa ditësh një model të tillë.