• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Telefonata të lira drejt Shqipërisë, Kosovës etj

Shefi

Administrator
#1
Telefonata të lira drejt Shqipërisë, Kosovës etj
call.jpg

Tashmë dihen shumë mënyra për të folur pa pagesë nëpërmjet internetit siç janë skype, viber etj. Por për shumë veta edhe kjo nuk është e mundur pasi jo të gjithë personat në Shqipëri mund të kanë një lidhje interneti apo kanë njohuritë e duhura për të përdorur teknologjinë e fundit.

Në rastet e tilla zgjidhja më e mirë dhe më e lirë është voip. Personi që ndodhet jashtë krijon një llogari në sajt, dhe mund të flasë nëpërmjet internetit të tij direkt në telefonin tuaj, si telefon fiks ashtu edhe celular.

Pra pasi hapni një llogari mund shkarkoni një aplikacion në celular por edhe në pc ose laptop. Futeni brenda llogarisë tuaj dhe bëni pagesën 10€ ose 25€, dhe pastaj filloni të flisni me miqtë dhe të afërmit tuaj.

Hapjen e llogarisë mund ta bëni këtu. Çmimet janë shumë të lira psh një telefonatë nga SHBA-ja drejt Shqipërisë kushton 0.11€ minuti për linjë fikse dhe 0.3€ për numër celulari. Përveç asaj keni oferta të ndyshme të cilat variojnë nga cili shtet jeni dhe ku doni të merrni në telefon. Ndërsa telefonatat nga Shqipëria për në Amerikë janë falas FREE* Mjafton të keni internet dhe të keni bërë një mbushje!!!