• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Thyerje fjalëkalimi në Vista

Exp

Administrator
#1
Ej ka ndonjëri ndonjë ide sesi mund të thyhet passwordi i administratorit në një sistem Vista
 

Exp

Administrator
#3
Çfarë po kërkon të hakosh? :eek::clapping:
Po kam bërë edhe një video më duket për këtë. Nëse nuk e ke urgjente do ta gjej dhe ta postoj.
Ok thanks. Gjeta dhe unë një mënyrë por nuk e kam testuar ende. Po e gjete na e nxirr.