• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Too good to be true

Exp

Administrator
#1
Too good to be true, kjo është një shprehje në anglisht që do të thotë, 'Shumë e mirë për të qenë e vërtetë'
Le të futemi në temë.
Sipas të dhënave që kemi mbedhur, një reklamin në fb në Shqipëri/Kosovë me 1-2$ arrin tek 2000-2500 vetë, varet pra nga disa parametra dhe është realitivisht mirë po të krahasohet me vendet e tjera perëndimore.

Që thoni ju fb-ja më nxorri një tip oferte të pabesueshme që thoshte
me $2 kap përafërsisht 712 - 3200 pëlqime faqeje në ditë, që është jashtëzakonisht mirë SmartSelectImage_2019-02-19-22-02-30-1.jpg


sikur të marrim minimumin dhe të heqim edhe ca akoma, e bëjmë 600 like për $2
i bie 0.0033 për çdo pëlqim. dhe sikur kjo të ishte e vërtetë një faqe me 100.000 pëlqime
i bie të kushtojë $330 e pabesueshme apo jo. Normale që nuk besohet se është e pamundur!!!

Kështu pra bëmë një test të vogël dhe kapëm vetëm 34 pëlqime në +2 mijë veta dhe çdo pëlqim kushtoi $0.05.
Pra një dollar 20 pëlqime.
Dhe aq është me përafërsi kostoja e një pëlqimi diku te 0.04 - 0.05 cent.
dhe kostoja e faqes me 100K ndjekës shkon të paktën 5.000

Pra parashikimi paraprak që fb kishte parashikuar ishte jashtëzakonisht i ekzagjeruar rreth 20 herë më shumë.
:no::envy:
 
Last edited: