• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Tutorial për një poster

Exp

Administrator
#1
Këtu do tju japim materjalet e përdorura si edhe sekdarin psd (të photoshop-it)
Bëhet fjalë për montazhin e përdorur për fjalët e përbashkëta me turqishten
thjesht shkarkoni skedarin dhe do keni imazhet e përdora si dhe filtrat që janë përdorur në photoshop.
 

Attachments