• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Zog gomari

Exp

Administrator
#1
Nuk e di a e keni dëgjuar këtë, por se ku është një zonë dhe kërriçit i thonë zog gomari.
Pf zooog gomaaaari!:doh!: Nga e gjetën këta kët shprehje pa lidhje fare...:wondering:

Pooooor...
nëse shikoni këtë fotografinë e mëposhtme ka për t'ju mbushur mendja
se zog gomari është me te vërtetë me vend dhe nuk është aspak e ekzagjeruar.zog-gomari.jpg
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Nuk e di a e keni dëgjuar këtë, por se ku është një zonë dhe kërriçit i thonë zog gomari.
Pf zooog gomaaaari!:doh!: Nga e gjetën këta kët shprehje pa lidhje fare...:wondering:

Pooooor...
nëse shikoni këtë fotografinë e mëposhtme ka për t'ju mbushur mendja
se zog gomari është me te vërtetë me vend dhe nuk është aspak e ekzagjeruar.View attachment 858
Epo ky qënka me të vërtet zog gomari.
 

Exp

Administrator
#4
fjalë të tjera për kërriçat janë
* pulisht
* gaç
* kërr
* kisht
* përlak
* visk

kë fjalë dinit nga këto ju? unë vetëm pulishtin.
sa shumë kërriça paskemi dhe nuk e dinim :cwl: