• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Çfarë është d.tube

Shefi

Administrator
#1
Çfarë është d.tube
d.tube është një platformë alternative e youtube-it pasi google, xhelati i internetit, nëse ke një video
apo një mendim ndryshe nga politika e fshehtë e saj të penalizon për të mos e marrë më veten.
Por edhe nëse nuk të penalizon, të demonetizon videot dhe kështu të rrënon ekonomikisht.
Po zgjatem qëllimisht për këtë çështje pasi janë këto arsyet që dtube u krijua. Politika e padeklaruar e
google është ajo e "Politikisht Korrekt" që me fjalë të tjera do të thotë të shtrembërojmë faktet sepse nuk na pëlqejnë.
Përfundimisht në youtube mund të kesh video pro shumë politikave liberale etj etj pjesë e politikisht korrekt,
por nëse dikush është konservativ, apo pro Trump-it konsiderohet nxitje urrejtje dhe mund të të hiqet videoja
apo të demonetizohet. Siç ishin videot humoristike të pewdiepie. Pasi tani as humori nuk lejohet.
Shumë vetave iu janë mbyllur edhe kanalet.

Thënë gjithë këto, ishte e domosdoshme lindja e një platforme të re që nuk te censuron dhe të lejon lirinë e fjalës.
Edhe dtube të mundëson të ardhura nga videot, dhe ka një sistem krejtësisht ndryshe, dhe pagesat bëhet me kriptomonedhë.
Personalisht nuk e provuar pasi momentalisht nuk mund të them se videoja është domaini im, por këshilloj të gjithë ata që
kanë kanale në youtube t'i ngarkojnë edhe ketu videot. Pasi me të vërtetë mendoj se ja vlen.
We need different streams of income - Kemi nevojë për shumë rrëke të ardhurash
d.tube
 
Last edited: