Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Unë të kuptoj shumë mirë ty sepse këtë pikë të njerëzve shfrytëzojnë këta që marrin këto masa dhe po shkatërrojnë krejt botën....Ne kete jete, nuk jemi vetem dhe nje menyre egoiste te themi qe nuk duhet bere per "mund" ti shkaktojme probleme familjareve tane, nese kjo gje nuk mer fund.
Gjithsesi akoma i pavendosur ne kete pike...
Unë nuk jam kundra vaksinave në përgjithësi. Por këto vaksina janë bërë nxitimthi, nuk janë testuar as në kafshë as afatgjatë.Ji pozitivë, në botë janë bërë mijëra vaksina dhe vdiq një. Megjithëse nuk ka diçka 100% të vërtetë ose që të jetë e sigurt që mund të jetë ajo shkaktarja, por e zëmë se vaksina është shkaku kryesor, në 100 mijë të vdes njeri nuk mendoj se është i njëjti koeficient me vdekjet që shkakton koronavirusi.
Me këtë jam dakord, si e kem thënë edhe në postime të tjera, por ajo që unë nuk pëlqej është që të kemi gjithmonë dyshime për çdo gjë. Edhe dyshimet kanë "lezetin" e tyre, jo vend e pavend. Se kështu për pak vite dhe do fillojmë të dyshojmë nëse jeta që jetojmë është reale apo virtuale, jo se nuk ka persona që e besojnë, por të paktën ata janë të paktë.Unë nuk jam kundra vaksinave në përgjithësi. Por këto vaksina janë bërë nxitimthi, nuk janë testuar as në kafshë as afatgjatë.
Testimi bëhet direkt në njerëz, nëse nuk e keni problem të bëheni edhe ju kavie testimi mund ta bëni vaksinën.
Unë për veten time nuk e bëj. Secili i shikon të dyja anët dhe merr vendimin e tija.
kjo është freedomPër mua korona është një nga mashtrimet më të mëdha në botë. Shiko ça artikujsh publikon BBC, (por ne e dimë që BBC dekadat fundit është bërë totalisht e korruptume) në dhomën e gjumit me mbajtë maska... nuk dua tju jap backlink, por është artikull i vërtetë. Duhet të jemi të përgatitur se ende nuk dimë ça do gjejmë përpara në vitin 2021. Të mos skandalizohemi dhe të jemi në gatishmëri për çdo marrëzi apo rreng që duan të kurdisin...
View attachment 1564
Më duket se po.
Më duket se po.
Një arsye më shumë për të mos e bërë vaksinën.Po flitet qe vendi qe i ka dhuruar ka kerkuar konficialitet (privatesi) per ceshtjet e saj politike.
Nje gje eshte e sigurte, qe kjo loje politike eshte shume po shume e thelle perderisa derpertoi kaq ndjeshem tek njerezimi.
Ai tha se nuk e tregoi se kush shtet ja ka bërë dhuratë shqipërisë, jo se nuk e tregoj se çfarë vaksine është. E shikon? Kështu shpërndahen thashethemet.Të bësh një vaksinë që nuk e di se nga vjen
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.