Forumi Shqipopedia

Rreth Forumit

Rregullorja, sugjerime, njoftime

Në këtë kategori do të gjeni rregulloren dhe te rejat për sa i përket forumit të Shqipopedia.
tema
16
komente
119
tema
16
komente
119

Gjuha Shqipe

Rregullat gramatikore

Kjo kategori i përket rregullave gramatikore të gjuhës shqipe. Le të mësojmë të shkruajmë shqip.
tema
7
komente
40
tema
7
komente
40

Albanologjia

Këtu do të shtohen materjale në fushën e albanologjisë si dhe libra, broshura dhe publikime në gjuhë të ndyshme
tema
21
komente
100
tema
21
komente
100

Fjalor shqip shqip

Kategori e dedikuar fjalorit shqip shqip
tema
14
komente
124
tema
14
komente
124

Edukim

Histori & Arkeologji

Në këtë kategori mund të postoni tema që kanë lidhje me historinë dhe arkeologjinë
tema
10
komente
29

Flora dhe Fauna

Kjo pjesë e forumit do t'i kushtohet Florës dhe Faunës. Këtu do kemi tema të ndryshme dhe do bëhen bisedimet e kësaj fushe kryesisht për zonat shqiptare, por dhe botërore. Do jetë gjithashtu pjesë mbështetëse për Enciklopedinë Shqiptare në fushën Botanikës dhe Zoologjisë. Pra nëse iu interesojnë degë ky është forumi juaj.
tema
1
komente
2
tema
1
komente
2

Diaspora Shqiptare

Shqiptare në Amerikë & Kanada

tema
22
komente
56
tema
22
komente
56

Shqiptare në Australi

tema
3
komente
22
tema
3
komente
22

Shqiptare në Itali

tema
2
komente
15
tema
2
komente
15

Shqiptarë në Greqi

tema
6
komente
24
tema
6
komente
24
tema
4
komente
18

Shqiptarë në Botë

Kjo kategori i dedikohet shqiptarëve që ndodhen nëpër botë në vende që nuk kanë një kategori të caktuar më lartë. Këtu mund të postoni dhe komentoni për tema të ndryshme që i përkasin vendit që jetoni.
tema
7
komente
8
tema
7
komente
8

Gjuhë të Huaja

Gjuha Angleze

Fjalor i gjuhës angleze. Kjo kategori i dedikohet gjuhës angleze. Mund të komentoni dhe diskutoni çdo gjë që ka lidhje me gjuhën angleze.
tema
20
komente
101
tema
20
komente
101

Gjuha Italiane

Fjalor i gjuhës Italiane. Kjo kategori i dedikohet gjuhës italiane. Mund të komentoni dhe diskutoni çdo gjë që ka lidhje me gjuhën italiane.
tema
3
komente
11
tema
3
komente
11

Gjuha Gjermane

Fjalor i gjuhës gjermane. Kjo kategori i dedikohet gjuhës gjermane. Mund të komentoni dhe diskutoni çdo gjë që ka lidhje me gjuhën gjermane.
tema
3
komente
8
tema
3
komente
8

Gjuha Greke

Fjalor i gjuhës greke. Kjo kategori i dedikohet gjuhës greke. Mund të komentoni dhe diskutoni çdo gjë që ka lidhje me gjuhën greke.
tema
11
komente
69
tema
11
komente
69

Gjuhë të Tjera

tema
3
komente
7
tema
3
komente
7

Shkencat Kompjuterike

Teknologji dhe Shkencë

tema
53
komente
170
tema
53
komente
170

Informatika

tema
33
komente
131
tema
33
komente
131

Shkarkime

tema
14
komente
72
tema
14
komente
72

Faqe Shqiptare

tema
17
komente
161
tema
17
komente
161

Webmaster

tema
23
komente
109
tema
23
komente
109

Faqe të huaja

tema
12
komente
63
tema
12
komente
63

Të ardhurat & investimet

Këtu do diskutojmë për mënyrat sesi mund të fitohen para online, si dhe diskutime rreth mënyrave të monetizimit, investimit etj
tema
11
komente
43
tema
11
komente
43

Tema Shoqërore & Zbavitje

Lojra

Le të argëtohemi pak. Kjo kategori i dedikohet argëtimit.
tema
17
komente
317
tema
17
komente
317

Prezantohuni

Le të njihemi pak. Këtu mund të prezantoheni që kështu të njihemi pak më mirë me njëri tjetrin.
tema
6
komente
23
tema
6
komente
23

Kërkoj ndihmë

Kërkoni ndihmë për ndonjë gjë? Në këtë kategori kërkoni ndihmë ose jepni ndihmën tuaj për çështje të ndryshme.
tema
6
komente
41
tema
6
komente
41

Këndi i Fëmijëve

Këndi i miqve tanë të vegjël. Kjo kategori i dedikohet vogëlushëve, por të gjithë mund të kontribuojmë për të bërë sa më të këndshme këtë kategori.
tema
5
komente
11
tema
5
komente
11

Lifestyle

tema
26
komente
99
tema
26
komente
99
 • Exp

Arte vizuale & Fotografi

Këtu mund të ngakoni fotografitë tuaja.
tema
13
komente
139
tema
13
komente
139

Tema të lira

tema
33
komente
444
tema
33
komente
444
 • Exp

Postimet e reja

Temat e reja

Latest resources

 • Java ne Shqip
  Java ne Shqip
  java, shqip, libra shqip
  • Poshnjari
  • Updated:

Statistikat e forumit

tema
438
komente
2,758
Antaret
261
Anëtar me i ri
shkelzeni04
Top