• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Aktiviteti i fundit

 • Exp
  Exp replied to the thread Fjalë të çuditshme....
  Fjala misrec. Një fakt jo shumë i njohur i gjuhës shqipe janë dhe fjalët e përbashkëta që kemi me gjuhën rumune. Janë një numër i madh...
 • P
  Poshnjari replied to the thread Kënga që po dëgjoni....
  Epo sikur na merë malli mo burrë me kalimin e viteve. :headphones::tso:
 • P
  kalama ngele o burr' i dheut:iwnm: pse nuk degjon kenge burrash mo psh kozma dushi apo ajo alo alo alo te asllan zhegut:cwl:
 • Exp
  Exp replied to the thread Kënga që po dëgjoni....
  kalama ngele o burr' i dheut:iwnm: pse nuk degjon kenge burrash mo psh kozma dushi apo ajo alo alo alo te asllan zhegut:cwl:
 • Shefi
  Shefi replied to the thread Privatësia në internet.
  por nëse e merrni seriozisht privatësinë chrome jo e jo që nuk duhet të përdorin, por edhe firefox është e kompromentuar Po mendoj që...
 • Exp
  Exp liked Poshnjari's post in the thread Ça the mo.
  Epo kështu fitohet terrorizmi, duke bërë tifozllëk. :angry::bhow:
 • Shefi
  Shefi replied to the thread Privatësia në internet.
  Dmth edhe pse ti kishe zgjedhur tek opsionet e Safarit për privatësi G-ja s'të pyeste fare por prapë të gjurmonte, por kur u kap e...
  • google.jpg
 • P
  Poshnjari replied to the thread Kënga që po dëgjoni....
  Po shikoj The voice kids live nga Top Channel. Pra janë shumë nuk mund t'i radhis dot.
 • P
  Poshnjari replied to the thread Ça the mo.
  Epo kështu fitohet terrorizmi, duke bërë tifozllëk. :angry::bhow:
 • P
  Poshnjari replied to the thread Privatësia në internet.
  Po kjo është e vërtet, por vetëm fakti që kemi një snartfon nuk mund të kemi më privacitet.
 • Shefi
  Tashmë është e njohur që , google, facebook etj ka një profil për sejcilin prej nesh. Kisha rreth një vit apo më shumë që shikoja se...
 • Exp
  Exp replied to the thread Ça the mo.
  Ja dhe një tjetër gafë. Edhe pse qënka e vjetër është e paparë. Shënokan fitore këta. Çfarë gazetarie! Çfarë finese dhe elokuence, këta...
  • Ggg.jpg
 • Shefi
  Shefi replied to the thread Kënga që po dëgjoni....
 • Exp
  Exp liked Poshnjari's post in the thread Horologjia.
  Epo meqenëse qënka free shipping u dashka blerë