• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kujdes qarkullon Android.Fakeapp Trojan që vjedh të dhënat!

L

Luka

Guest
#1
Kujdes qarkullon Android.Fakeapp Trojan që vjedh të dhënat!
Kompani e sigurimit Symantec zbuloi një tjetër aplikacion të tipit Andorid.Fakeapp. Ky aplikacion imiton UI të Ueber, me synim për të gënjyer përdoruesit dhe të vendosin të dhënat e llogarisë së tyre që kanë në Uber. Kujdes qarkullon Android.Fakeapp Trojan që vjedh të dhënat! Trojani shfaqet herë pas here në ekran dhe mundohet të mashtrojë […]

Lexoni Kujdes qarkullon Android.Fakeapp Trojan që vjedh të dhënat!
 

Exp

Administrator
#4
edhe iOS nuk është se të ofron 100% garanci, edhe iphonat kanë patur probleme.
Gjithsesi nëse nuk e përdor telefonin për të blerë je i sigurt.
Në Shqipëri nuk ka Uber, por shumë mirë do ishte po të kishte. Po vajte nga Athina provoje.
Është shumë më i lirë nga taksitë
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#5
edhe iOS nuk është se të ofron 100% garanci, edhe iphonat kanë patur probleme.
Gjithsesi nëse nuk e përdor telefonin për të blerë je i sigurt.
Në Shqipëri nuk ka Uber, por shumë mirë do ishte po të kishte. Po vajte nga Athina provoje.
Është shumë më i lirë nga taksitë
Nuk e kam përdorur ndonjëherë Ueber dhe nuk e di se si funksionon.
 

Exp

Administrator
#6
Jashtezakonisht i thjeshte. Hap nje llogari, username, email, numri i kartes kreditit/debitit. Dhe je gati ta perdoresh.
Si perdoret? Fut adresen ku do shkosh, aktivizon gps-in celularit, dhe aplikacioni kerkon per shofere qe jane aty rrotull dhe te dergon ate qe eshte me prane. Kaq.
Eshte nje nga idete me gjeniale qe kam pare. Sejcili mund te behet shofer me Uber. Duhet makine, smartphone dhe internet.
Tarifat jane deri ne 40% me pak, makinat me te pastra pasi jane makina personale dhe sherbimi me i mire.