• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Autoshkolla online

Exp

Administrator
#1
Blogu i autoshkollës që nga viti 2013 që ishte ngritur online, ishte harruar fare. Para disa ditesh u kujtuam për të, dhe vendosëm që ta bashkonim tek Shqipopedia në një portal/ subdomain më vete. Edhe pse fillimisht hodhi nja dy vickëla :anger: apo jo @Poshnjari :whistle:, tani është në rregull dhe mund ta gjeni këtu Autoshkolla Online
Më vonë nëse ka kohë dhe interesim nga populli mund të shtohen edhe materjale të tjera
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Po është e vërtetë. Po e mira e autoshkolla online është se është e ndarë në kategori për një mësim sa më të lehtë.