• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Horologjia

Shefi

Administrator
#1
Horologjia (studimi i kohës) është shkenca e matjes së kohës. Dhe në të përfshihen orët, orë muri, orë dore, orët e diellit, orët me rërë, kronometrat, orët atomike etj. Dhe meqë po flisnim për orët para nja dy ditësh gjeta këtë Rolex Daytona në ebay, dhe nuk më nevrikosi fakti që bënte 20 mijë dollarë por që kërkonin 50$ për shipping:oh:
wallpaper_cosmograph_daytona_m116503-0004_1280x768.jpg
e vendosa nuk do ta blej nga inati:emo: