• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Ku flitet shqip

Exp

Administrator
#1
Në Bullgari ku flitet shqip
Një dokumentar shumë interesant përsa i përket mësimit të gjuhës shqipe në Bullgari.
Biles ekziston edhe radio Bullgaria me emisione në shqip, ndërsa faqja e saj e internetit
ka dhe portalin në shqip. Këtu mund të gjeni faqen e tyre në facebook.
Gjithashtu në Bullgari është edhe një fshat shqiptar 400 vjeçar.
RTSH paraqet "Në Bullgari ku flitet shqip"
Një dokumentar nga Engjëll Ndocaj
Idea: Selim Hoxhaj Skenari: Engjëll ndocaj
Teksti: Ded Kola Operator
Realizues: Arben Ametlli
mbi Bullgarinë dhe lëvrimin e gjuhës shqipe në këtë vend
 
Last edited:

Exp

Administrator
#2
Negovani (Flamburo), Ballkameni (Dhrosopigji), & Lekovo në Greqi