• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Punimet tona grafike

#5
@Shefi me ndihmon dot me nje logo me germat LDS mundsisht te jene te lidhura me njera tjetren, simetri, dhe ngjyre blu.
 
#11
Nese eshte e mundur nje dezain te thjeshte per nje faqe qe lidhet me "Lumturia eshte ne fytyren tende" .