Njoftim Nga Shqipopedia

Shefi

Ushtar elitar
Anëtar Stafi
Regjistruar
22 Janar 2018
Komente
2,540
Reagimet
1,649
Kjo temë ka për t'u përdorur për projektet e ndyshme të Shqipopedias, për përditësimet e ndyshme, statistika etj.

Një nga projektet e Shqipopedias është edhe lista e emrave të fëmijëve sipas shteteve të ndyshme.
Kjo është një nga faqet më të mëdha për emra në gjuhën shqipe. Sipas analitikut të blogerit ky subdomain
i ka tejkaluar më shumë se 2 milionë shikime.

U bënë disa përditësime në hierarkinë e forumit, disa nga anëtarët morën status të ri
dhe disa të tjerë do ngrihen në grada të reja më shpejt.

Një nga projektet e Shqipopedias është edhe lista e emrave të fëmijëve sipas shteteve të ndyshme.
Kjo është një nga faqet më të mëdha për emra në gjuhën shqipe. Sipas analitikut të blogerit ky subdomain
i ka tejkaluar më shumë se 2 milionë shikime.

@Dr. Luka Portalet me blogspot nuk hapen

shefi ka të drejtë blogu dhe emrat kanë problem.
duhet të rregullohen sa më shpejt se gogoli ka filluar ç'indeksimin
ka marrë fund.
të gjitha faqet janë ç'indekuar

Pak nga pak po na shtohen radhët e forumit.
Forumi ynë modest, për ka patur aktivitetin më të lartë që ka pasur ndonjëherë. Aktivitet po quajmë pjesëmarrjen e anëtarëve, pa llogaritur numrin e vizitorëve. Mos kini ndrojtje apo përtesë që të ndani me ne mendimet tuaja. Shpesh herë gjërat interesante që gjeja në internet ose i shkarkoja ose i regjistroja te shfletuesi duke i bërë bookmark por tani nëse ja vlen i postoj tek forumi.

Urieli kishtë thënë këtë para dy vitesh...
Me vjen vertet keq qe ne pese vjet forumi ende nuk ka dhjete anetare bashke..
sikur po e marrim veten

Kemi dhe themi
Kemi një kalorës të lartë @Exp me titullin Arbëresh Fisnik
Kemi një ushtar legjendar @Dr. Luka Luka me titullin Kapedan i Madh
Kemi @Zoe -in në qoshe, ushtare elitare që sivjet ka për tu bërë legjendare gjithashtu, me titullin Kapedane e Madhe
Kemi @Zhan D’Ark që sapo mbushi njëvjeçarin mes nesh dhe është bërë ushtare e lartë, me titullin Kapedane e Madhe
Kemi @Uriel -in i cili edhe pak do të bëhet ushtar i lartë, me titullin Trim mbi Trima (nevojitet rikthimi i fuqishëm i tij)

Kemi edhe katër ushtarë të tjerë aktivë me eksperiencë disa prej tyre me titullin Trim mbi Trima
@И I ❮ I , @Ele , @Ela & last but not least @Julius

Edhe kemi 3 për t'u theksuar:
Së pari ky forum është thjeshtë argëtues dhe një forum mbështetës për Shqipipedia. Një nga projektet në të mëdha të fjalorëve në gjuhën shqipe.
Së dyti nuk jemi bërë asnjëherë spam (reklama dinake) në forume të tjera.
Dhe së re treti këtu flitet pa çensurë, rregulli i vetëm është etika, pra edukata dhe morali dhe ndalohet kategorikisht politika dhe feja.

Aktiviteti rritet kur të gjithë jemi aktivë...
Kështu po ka lezet,

Screenshot_20250116-170859_Chrome.jpg

Back