- Regjistruar
- 22 Janar 2018
- Komente
- 2,480
- Reagimet
- 1,601
Sa për penalltitë mos shko larg. Ke Italinë që ka eksperiencë të madheNjë lojtarë nuk duhet gjykuar nga penalltia, por nga ndeshja. Ai nuk është as i pari dhe as i fundit që humbë penalltinë.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sa për penalltitë mos shko larg. Ke Italinë që ka eksperiencë të madheNjë lojtarë nuk duhet gjykuar nga penalltia, por nga ndeshja. Ai nuk është as i pari dhe as i fundit që humbë penalltinë.
Të tëra do ikin tani një nga një. Gjermania mezi doli nga grupi, kot sa iu prishën punë hungarezëve. Në ç'orë të kalojmë nga lagjia juaj për ngushëllime.iku dhe alemani![]()
Ngushëllimeiku dhe alemani![]()
Edhe mua ashtu më dalin llogaritëO @Dr. Luka Italia po fitoi edhe tre ndeshje ka shumë mundësi ta përlajë këtë kampionat
Do të doja që t'i kishit rrahur anglezët dhe pastaj t'ju zhdëpnim ne. Por Gjermania nuk mu duk shumë e motivuar...iku dhe alemani![]()
Te mos jesh me italine nuk eshe as zhgenjyese as tradheti por duke pasur respekt edhe per kundershtarin spotiv dje Italia e kerkoi me shume fitoren. Shpresoj per nje finale Angli - Itali por ky europian nuk te le as te parashikosh , ka suprza pa fund.Shefi është i zhgënjyer me të gjithë ata tradhëtarë që kishin mbështetur Belgjikën gjatë ndeshjes me Italinë.![]()
Dmth qënka e vërtëtëTe mos jesh me italine nuk eshe as zhgenjyese as tradheti por duke pasur respekt edhe per kundershtarin spotiv dje Italia e kerkoi me shume fitoren. Shpresoj per nje finale Angli - Itali por ky europian nuk te le as te parashikosh , ka suprza pa fund.
Hadje me tren se nuk i shpohen gomat dhe nuk ngec në trafikEja me ne me trenin italian dhe të kthehemi në Romë fitimtarë dhe triumfatorë me kupën e fitores, ke akoma kohë.
Kam frikë të hipi në atë tren se është i ndryshkur se ka që në kohën e Musolinit më mirë po pres në stacion ose do dal për autostop në mos fugoni i Spanjës autobuzi i Anglisë do më marri, ose fartigoja e Ukrainës
Në kohën e Musolinit o bukurosh Italia kishte dalë 2 herë kampione bote në 1934 dhe në 1938Kam frikë të hipi në atë tren se është i ndryshkur se ka që në kohën e Musolinit më mirë po pres në stacion ose do dal për autostop në mos fugoni i Spanjës autobuzi i Anglisë do më marri, ose fartigoja e Ukrainës
Tani e kuptova , Kemi fituar ne kampionatin por ....... se kush na e bëri golinPo ky majmuni qënka luli![]()
Finale shikojë Angli - Itali 2:3Tani e kuptova , Kemi fituar ne kampionatin por ....... se kush na e bëri golin
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.