UEFA Euro 2020

Një lojtarë nuk duhet gjykuar nga penalltia, por nga ndeshja. Ai nuk është as i pari dhe as i fundit që humbë penalltinë.
Sa për penalltitë mos shko larg. Ke Italinë që ka eksperiencë të madhe :cwl: dhe gjithë ne me zemër të ngrirë

FB_IMG_1624999678257.jpg

Shefi është i zhgënjyer me të gjithë ata tradhëtarë që kishin mbështetur Belgjikën gjatë ndeshjes me Italinë. :confused:
Por për ata përgjigjen më të mirë e dhanë lojtarët dhe rezultati. Mbase cmirra juaj i ndihmoi pepinot :rofl::rock::cwl: të na nxirrnin faqebardhë edhe kësaj radhe, sepse topit asnjëherë s'i dihet...:smoking:

@Dr. Luka :whistle: Italia me këtë skuadër dhe këtë sistem loje, pretendon edhe Kupën e Botës:rock:. Tani kemi një ndeshje të vështirë me Spanjën, por të them të drejtën më shumë ua kisha frikën Zvicrës.
Italia e ka zhdëpur Spanjën 7 me 1 në vitin 1928. Tua marrim hakun dhe t'i rrahim keq spanjollët se në Euron 2012-ës që na këputën në mes 4 me 0 në finale. Dhe kjo nuk harrohet lehtë...:dull:

Shefi është i zhgënjyer me të gjithë ata tradhëtarë që kishin mbështetur Belgjikën gjatë ndeshjes me Italinë. :smoking:
Te mos jesh me italine nuk eshe as zhgenjyese as tradheti por duke pasur respekt edhe per kundershtarin spotiv dje Italia e kerkoi me shume fitoren. Shpresoj per nje finale Angli - Itali por ky europian nuk te le as te parashikosh , ka suprza pa fund.

Te mos jesh me italine nuk eshe as zhgenjyese as tradheti por duke pasur respekt edhe per kundershtarin spotiv dje Italia e kerkoi me shume fitoren. Shpresoj per nje finale Angli - Itali por ky europian nuk te le as te parashikosh , ka suprza pa fund.
Dmth qënka e vërtëtë:bandit: :cwl: . Po pse ne taljonët e kishim fajin se gjermonët nuk kishin gjë hiç në terezi sivjet. Madje unë i mbështeta ata dhe urova të arrinin në finale. Të mbështesësh Belgjikën që shumica e njerëzve nuk dinë se ku bie nuk e marr vesh.
Ah po. Ti dashke që të humbasë Italia e mirë nga Britania e poshtër, meqënëse ndeshja do të bëhet në Londër dhe meqë dhe ata ju mundën juve. Nuk ka për të ndodhur as kjo. Eja me ne me trenin italian dhe të kthehemi në Romë fitimtarë dhe triumfatorë me kupën e fitores, ke akoma kohë.

Eja me ne me trenin italian dhe të kthehemi në Romë fitimtarë dhe triumfatorë me kupën e fitores, ke akoma kohë.

Kam frikë të hipi në atë tren se është i ndryshkur se ka që në kohën e Musolinit më mirë po pres në stacion ose do dal për autostop në mos fugoni i Spanjës autobuzi i Anglisë do më marri, ose fartigoja e Ukrainës

Eja me ne me trenin italian dhe të kthehemi në Romë fitimtarë dhe triumfatorë me kupën e fitores, ke akoma kohë.

Kam frikë të hipi në atë tren se është i ndryshkur se ka që në kohën e Musolinit më mirë po pres në stacion ose do dal për autostop në mos fugoni i Spanjës autobuzi i Anglisë do më marri, ose fartigoja e Ukrainës
Hadje me tren se nuk i shpohen gomat dhe nuk ngec në trafik :cwl:

Në kohën e Musolinit o bukurosh Italia kishte dalë 2 herë kampione bote në 1934 dhe në 1938 ;) , Gjermania në ato kohë i binte maces me lugë.
Dmth strategjia jote tani është, jam me cilindo gjë të gjej përpara (Spanjë, Angli akoma dhe Ukrainë) vetëm Italia jo! Je në rrugën e gabuar ke për t'u bërë pishman...

(Meqë ra llafi kam hyp në trenat e Italisë dhe janë shumë të mirë. Ka bo punë shumë cilësore xhaxhi Musolini, ashtu si dhe xhaxhi Adolfi me Autobahnin në Gjermani:cwl:)

Back