Dr. Luka Ushtar legjendar Anëtar Stafi Regjistruar 17 Janar 2018 Komente 3,132 Reagimet 1,480 Website tech-al.info Hënë në 23:36 #1 Sipas postimit këtu Shqipëria është një ndër vendet që mund të hapësh llogari në Adsense. Pyetja ime është a lejohet edhe gjuha shqip për Adsense?
Sipas postimit këtu Shqipëria është një ndër vendet që mund të hapësh llogari në Adsense. Pyetja ime është a lejohet edhe gjuha shqip për Adsense?
Exp Kalorës i lartë Anëtar Stafi Regjistruar 12 Shkurt 2018 Komente 9,445 Reagimet 6,123 Martë në 05:54 #2 Dr. Luka tha: Sipas postimit këtu Shqipëria është një ndër vendet që mund të hapësh llogari në Adsense. Pyetja ime është a lejohet edhe gjuha shqip për Adsense? Kliko për më shumë... Normale që jo! Vetëm këto gjuhë lejohen Languages Google publisher products support - Google AdSense Help Google publisher products support publishers in several different languages. You can select your site's primary language during the sign-up process. If you're approved, Google will serve relevant ads support.google.com
Dr. Luka tha: Sipas postimit këtu Shqipëria është një ndër vendet që mund të hapësh llogari në Adsense. Pyetja ime është a lejohet edhe gjuha shqip për Adsense? Kliko për më shumë... Normale që jo! Vetëm këto gjuhë lejohen Languages Google publisher products support - Google AdSense Help Google publisher products support publishers in several different languages. You can select your site's primary language during the sign-up process. If you're approved, Google will serve relevant ads support.google.com